Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 224​

Udlejning af isoleringsmaskine - vi tilbyder leje af isoleringsmaskine i hele Danmark

Isoleringsmaskine udlejning – Vi tilbyder leje af isoleringsmaskine i hele Danmark

Vil du lave isolering med papiruld men mangler en isoleringsmaskine? Hvis du er på udkig efter et firma som tilbyder isoleringsmaskine udlejning, så kan Breinholm Gruppen ApS i Tommerup nær Odense hjælpe dig. 

Vi tilbyder leje af isoleringsmaskine til private & virksomheder i hele Danmark.

Leje af isoleringsmaskine med gode fordele

Når du vælger isoleringsmaskine udlejning fra Breinholm Gruppen ApS på Fyn, lejer du maskinen fra en virksomhed som har mange års erfaring inden for arbejdet med papiruld / papirisolering.

Derfor kan vi også garantere dig, at du får en maskine som matcher dine behov, og som er i højeste kvalitet. Vores isoleringsmaskiner er fra de kendte tyske producenter Cellfloc og X-Floc, hvilket sikrer dig en stabil isoleringsmaskine som er nem at betjene. Udover at tilbyde udlejning af isoleringsmaskine, kan vi også samtidig tilbyde salg af  Climacell papiruld / papirisolering til gode konkurrencedygtige priser, og hvor materialerne ligeledes er af højeste kvalitet.

Når vi tilbyder salg af papirisolering tilbyder vi nemlig udelukkende produkter lavet af rent avispapir med miljøvenlige trykfarver. Vi gør altid meget ud af, at alle vores kunder får den bedste rådgivning omkring vore produkter, så brugen af disse bliver så hurtig og bekvemt som muligt. Hvis der efterfølgende måtte opstå spørgsmål under brugen af maskinen, er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os omkring disse.

Kontakt os her, og hør mere omkring isoleringsmaskine udlejning

Du kan kontakte Breinholm Gruppen ApS her eller på tlf. 44 224 224, hvis du ønsker mere information om leje af isoleringsmaskine. Du er også meget velkommen til at ringe, hvis du ønsker priser på papirisolering eller priser på vores udlejning, fragt mm.

Vi tilbyder isoleringsmaskine udlejning overalt i Danmark – Sjælland, Fyn, Jylland

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

     Følg os på Facebook

   Find os på kortet her