Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 224​

Udlejning af isoleringsmaskine - vi tilbyder leje af isoleringsmaskine i hele Danmark

Vi tilbyder udlejning af isoleringsmaskiner i hele Danmark

Vil du selv isolere eller efterisolere din bolig men mangler en isoleringsmaskine? Er du på udkig efter en isoleringsmaskine, som du kan leje for en dag eller tre, så kan Breinholm Gruppen ApS i Tommerup nær Odense hjælpe dig. 

Vi tilbyder leje af isoleringsmaskiner til private & virksomheder i hele Danmark.

Leje af isoleringsmaskine med gode fordele

Breinholm Gruppen ApS på Fyn, har mange års erfaring mht. isolering med papiruld / papirisolering. Når du lejer en isoleringsmaskine hos os, kan vi således samtidig tilbyde råd og vejledning til dig og dit projekt. ​Vi sørger for, at du får en maskine af god kvalitet, som svarer til dine behov. Vores isoleringsmaskiner er fremstillet af de anerkendte tyske producenter Cellfloc og X-Floc. Det sikrer dig en stabil isoleringsmaskine, der er nem at betjene. 

Isoleringsmaskinen kan afhentes på vores adresse, alternativt kan vi fragte maskinen til din adresse, hvortil vi også kan levere det isoleringsmateriale du skal bruge. Vi forhandler Climacell papirisolering til konkurrencedygtige priser. Climacell producerer papirisolering af høj kvalitet, der naturligvis er CE-mærket, indeklimatestet og brandtestet. Du kan læse mere om Climacell Papirisolering, ved at klikke her.

Kontakt os og hør mere om at leje en isoleringsmaskine

Du kan kontakte Breinholm Gruppen ApS her eller på tlf. 44 224 224, hvis du ønsker mere information om leje af en isoleringsmaskine,  priser på papirisolering eller priser på vores udlejning, fragt mm. Eller besøg vores hjemmeside til udlejning www.goerdetselv-isolering.dk.


Vi tilbyder isoleringsmaskine udlejning overalt i Danmark – Sjælland, Fyn, Jylland

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

     Følg os på Facebook

   Find os på kortet her