Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 224​

Udlejning af isoleringsmaskine - vi tilbyder leje af isoleringsmaskine i hele Danmark

Udlejning af isoleringsmaskine

Breinholm Gruppen udlejer isoleringsmaskiner til private og erhverv i hele Danmark. Vi har udlejningsmaskiner i forskellige størrelser og vi har helt sikkert en maskine, som passer til din virksomhed og jeres behov. Blandt vores kunder er tømrere, murere og entreprenører, der ikke isolerer ofte nok til at investere i en isoleringmaskine eller ønsker først at afprøve isolering med indblæsningsmaskine inden de vælger at investere. Det kan også være firmaer, der er i besiddelse af maskine, som ikke passer til den opgave der skal udføres. Den kan være for lille, for stor, for langsom osv.

Breinholm Gruppen ApS på Fyn, har mange års erfaring med salg og brug af isoleringsmaskiner og isoleringsmaterialer. Når du lejer en isoleringsmaskine hos os, kan vi således samtidig tilbyde råd og vejledning til dig og dit projekt. ​Vi sørger for, at du får en maskine af god kvalitet, som svarer til dine behov og kan håndtere det materiale du ønsker at isolere med. Vi leverer bl.a. papirisolering fra climacell®, Stenuld fra Paroc, glasuld fra Knauf mm.

Udlejningsmaskiner fra Cellfloc og Isoblow

Vores udlejningsmaskiner er af mærket Cellfloc og Isoblow. Alle maskiner er af god kvalitet og sikrer dig en stabil isoleringsmaskine, der er nem at betjene.

Vores mindste udlejningsmaskine er en Cellfloc C390, der når den blæser papir, har en ydelse på 800 kg i timen. Da maskinen ikke har den største ydelse, må man påregne ekstra arbejdstid, når den anvendes til isolering med stenuld. Til gengæld er den lille og kompakt, hvorfor den ofte er lejet ud, når der er behov for en fleksibel maskine, der eksempelvis kan tages med ind i en bygning. C390’eren har en egenvægt på bare 110 kg og derudover har den to hjul, så den kan tippes og trilles hen til arbejdsstedet.

Cellfloc C410 har samme mål som C390, men den er et nummer større i forhold til ydelsen. Den kan håndtere flere kg pr. time, også når der er tale om mineraluld. C410 kan blæse 1200 kg papirisolering i timen. Med en egenvægt på 160 kg er den er også lidt tungere end en C390. Denne maskine er ideel til opgaver, der kræver en maskine med stor ydelse, der er nem at håndtere.

Isoblow Profi Twin Turbo

​Isoblow Profi Twin Turbo er en stor maskine med meget stor ydelse. Dette er maskinen til dig, der har en eller flere store opgaver, hvor tidsforbruget er af betydning. Denne maskine lejes ofte ud til firmaer, der allerede ejer en mindre maskine, men har en opgave, der kræver ekstra power. ​Isoblow Profi Twin Turbo kan blæse op til 2000 kg pr. time ved åben indblæsning. Så har du en større opgave, så er det her maskinen til dig. 

Levering eller afhentning

Lige meget hvilken maskine du vælger, så kan du enten hente på vores adresse på Fyn eller få den leveret. Hvis du bestiller maskinen samtidig med isoleringsmaterialet, så er udgiften til fragt ikke voldsom.

Vi forhandler climacell® papirisolering til konkurrencedygtige priser. climacell®

producerer papirisolering af høj kvalitet, der naturligvis er CE-mærket, indeklimatestet og brandtestet. Du kan læse mere om climacell® Papirisolering, ved at klikke her.

Kontakt os og hør mere om at leje en isoleringsmaskine

Du kan kontakte Breinholm Gruppen ApS ved at klikke hereller på tlf. 44 224 226, hvis du ønsker mere information om leje af en isoleringsmaskine, priser på papirisolering eller priser på vores udlejning, fragt mm. Eller besøg vores hjemmeside til udlejning www.goerdetselv-isolering.dk.

Vi tilbyder isoleringsmaskine udlejning overalt i Danmark – Sjælland, Fyn, Jylland

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

     Følg os på Facebook

   Find os på kortet her