-->

Isoleringstrailer opbygges og designes individuelt efter dine behov...​

Vi har i en del år arbejdet med alle former for indretning og design af isoleringstrailere af mærket Humbaur, hvor vi har fokuseret på optimal udnyttelse og kvalitet.

Vores kompetenceområder inden for indretning spænder vidt, især pga. egne erfaringer i isoleringsbranchen.

Vi skaber den perfekte isolerings-trailer til dig

Igennem årenes løb har mange kunder hyret os til at opbygge og designe deres trailer, lastbil, bil oa. til isoleringsbranchen. Hos BG har vi desuden mulighed for at levere en trailer unikt indrettet til de af vores kunder, der har behov for en sådan i deres virksomhed. Vælger du os til at indrette din trailer, så får du en samarbejdspartner med mange års erfaring, der arbejder professionelt og ønsker at imødekomme dine specifikke ønsker og behov til din trailer. Slutresultatet ender med, at du får en trailer, der sikrer dig de bedste opbevaringsmuligheder og indtjening på grund af et flot og professionelt design. Desuden spiller det en stor rolle for os, at den trailer vi opbygger for dig, dækker jeres ønsker og behov.

Vi har konkurrencedygtige priser på indretning og design af en trailer

Vores store erfaringsgrundlag er din sikkerhed for, at vi arbejder professionelt i hele arbejdsprocessen uanset om vi opbygger en trailer eller sælger isoleringsteknik. Hos os har vi altid konkurrencedygtige priser og vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for råd, vejledning og inspiration til, hvordan du opnår den bedste løsning.

Kontakt 44 224 224 eller mail@isolering.dk for yderligere information​

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

Sitemap

facebook link     Følg os på Facebook

link til kort   Find os på kortet her