-->

climacell® papirisolering

Cellulosewerk Angelbachtal (CWA) er en af Europas førende producenter af papirisolering, de producerer climacell® papiruldsisolering. Ud over deres standardversion, climacell® "S", producerer de andre varianter af papirisolering, der hver især er særligt egnede til forskellige typer isolering, så som loft-, lyd- eller manuel isolering. Du kan læse mere om de forskellige typer papirisolering og se deres datablade m.m., ved at vælge en variant herunder. 

Hvorfor skal du vælge papirisolering?

​Der er mange undersøgelser, der viser, at papirisolering er særligt godt til at lydisolere, og særdeles bedre end andre typer af traditionel isolering. Det er selvfølgelig kun en sideeffekt, da papirisolering også er ideelt til at isolere for varmen, og samtidig skaber isoleringsmaterialet et godt indeklima, da det både kan optage fugt og afgive det igen. Derudover findes der i papirisolering nogle kemikalier, som er gode til at holde skadedyr væk, men som ikke belaster miljøet, når det produceres.

Papir isolering er desuden et behageligt materiale at arbejde med, da det ikke indeholder stoffer, der klør eller kradser, når det kommer i kontakt med kroppen, som mange andre typer isolering gør. Papirisolering har samme effekt som mange andre typer isolering, og det kan derfor anvendes på lige fod. Det er et materiale, der i stigende grad bliver mere og mere populært, fordi det har en høj isoleringsværdi og er forholdsvist nemt at arbejde med.

Hvilke typer papirisolering kan vi levere?

​Hos Isolering Danmark har vi papir isoleringsprodukter fra mærket Climacell, som leverer forskellige typer, der har hvert deres isoleringsformål. Climacells produkter er særligt gode til lyd, loft og manuel isolering, og er derfor oplagte for tømrervirksomheder at arbejde med.

Vi har typerne Climacell ”S”, Climacell Sonic loft, Climacell Granulet, Climacell Akust, Climacell Inside og Climacell Inside.

Køb papirisolering hos os

Hos Isolering Danmark er vi den førende og stærkeste grossist af isoleringsmaterialer til tømrervirksomheder i Danmark. Vi står klar til at hjælpe vores kunder med salg af materialer, samt hjælp til større og komplette isoleringsløsninger og udlejning af isoleringsmaskiner i Jylland og på Fyn.

Vi er klar ved telefonen på 44 22 42 24​ eller på mail: mail@isoleringdanmark.dk, hvor vores dygtige eksperter kan rådgive og vejlede din virksomhed, så du er garanteret den helt rigtige type isolering til netop din opgave. 

Isolering Danmark ApS

Gammel Højmevej 255

DK 5250 Odense SV​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 39080532

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

Sitemap

facebook link     Følg os på Facebook