Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 224​

Termografer dit hus og sænk varmeregningen

Vintermånederne er den bedste tid på året at termografere sit hus. Flere og flere husejere benytter sig af en termografør, og typisk er det en god investering, fordi man kan mindske sin varmeregning.

Det er vinter, og kulden banker mod døre, vinduer og ydervægge. I den forbindelse oplever mange husejere i ældre huse, at kulden siver ind gennem sprækker og kuldebroer, der ikke er tilstrækkelig isoleret.

For at undgå kuldebroer og en stigende varmeregning er en termografering en god idé for at finde frem til de steder i huset, der trænger til at blive isoleret. Umiddelbart kan man tænke, at man bare går i gang med at isolere dér i bygningen, hvor man mener, kulden siver ind. Men for at opnå det bedste slutresultat er en termografering den rigtige løsning på utætheder i ens hus.​

Afslører kuldebroer

Det bedste termograferingsresultat opnår man, når temperaturforskellene mellem ude og inde er på omkring ti grader, hvorfor vintermånederne er den bedste tid på året at få termograferet sit hus.

En husejer kan med en termografering tydeligt få afsløret kuldebroer og utætheder på det termografiske billede. Ved at termografere sin bolig får man en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturen på bygningsflader og konstruktioner. Derved kan man nemt se utætheder i klimaskærmen – hvor der er utætheder, kuldebroer og dermed varmespild.

En indvendig termografering undersøger ydervægge, lofter, vinduer, samlinger omkring loft, vægge og gulve. En udvendig termografering undersøger tagflader, kviste, gavltrekanter og ydermure.

Overkommelig pris

En termografisk undersøgelse kan med efterfølgende energiforbedringer sænke varmeregningen markant, og er et vigtigt led i at finde frem til, det som skal energirenoveres i ens hus. En bygningsgennemgang fra kælder til kvist koster typisk 2.500 kroner – naturligvis afhængig af husets størrelse. 

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

     Følg os på Facebook

   Find os på kortet her