Windstop - til nybyggeri

​Windstoppladen er ny i vores sortiment og vi er meget glade for at kunne præsentere den for vores kunder. Den kan anvendes i forskellige typer byggeri og har mange gode egenskaber.

  • UV-bestandig
  • Anstistatisk
  • Mikroperforeret
  • Designtilpasset
  • Flammehæmmende
  • 3 x 50 mm unikt ombuk
  • Størrelsestilpasning

Læs mere om Windstoppladen herunder....​

UV-bestandig​

​Som isolatør/tømrer mv., er det ikke muligt at vide, hvordan en vindstopplade er blevet opbevaret på sin vej fra producenten til sin endelige placering. Samtidig ser man ved mange byggeprojekter, at vindstopplader bliver monteret længe før resten af taget, hvorfor de også efter montering udsættes for UV-lys.

Derfor synes vi det er vigtigt, at vores windstopplade er UV-bestandig. På den måde er du sikker på, at den ikke har mistet noget af sin styrke allerede før den kommer i brug.

Antistatisk

​Almindelige vindstopplader er statisk ladede og ofte i en sådan grad, at det er til stor gene i monteringsprocessen. Derfor er Windstoppladen udviklet med særligt hensyn til deres antistatiske egenskab.

Mikroperforeret

Windstoppladerne er mikroperforerede fra begge sider. De mange mikroperforeringer (25/m²), garanterer Windstop en hurtig og effektiv håndtering af kondens.

Winstoppladen giver bedre ventilation under taget via den effektive håndtering af damp og fugt.

De mikroskopisk små huller i windstoppladen sikrer den gode vand-permeabilitet.

Designtilpasset

Windstoppladen kan fås i mange forskellige farver og med tryk. Du kan altså få den med dit logo, slogan eller et helt tredje budskab.​

Flammehæmmende

​Windstoppladen kan tilsættes brandhæmmer. Især ved projekter der involverer fx stråtækte huse, er det hensigtsmæssig at bruge vindstopplader, der er tilsat flammehæmmende midler.

3 x 50 mm unikt ombuk

Det unikke ombuk er nemt og arbejde med og giver en meget mere stabil opsætning af pladen. I nybyggeri, hvor isoleringshøjden ofte overstiger 500 mm, er det en fordel at arbejde med en stabil løsning.

Størrelsestilpasning

​Pladens standardstørrelse er 170x100x1200x50x3. De 3x50 bruges til ombuk.

Det er muligt at bestille pladerne i andre mål. Hvis du har et projekt, hvor det vil være hensigtsmæssigt at anvende plader i andre størrelser kan det sagtens lade sig gøre.​

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.