​Kvalitetssikring / måleudstyr

Måle- og Testudstyr

Præcisionsteknologi til målinger, tests og præsentationer I mere end to årtier har X-Floc været anset som et kompetencecenter for pneumatisk transport af isoleringsmaterialer. Vi tilbyder vores kunder alt fra en enkelt kilde inden for indblæsningsteknologi. Vi har altid det ledende princip for øje, at X-Floc-produkter er egnede til næsten alle indblæsningsisolationsmaterialer, der er tilgængelige på markedet.


Takket være vores praktiske erfaring som maskin- og udstyrsproducent har vi knowhow til at udvikle standardkonforme måle- og testudstyr til indblæsningsteknikeren såvel som til isoleringsproducenter og materialeprøvningsinstitutter. Vi opretholder også et tæt samarbejde med universitetsforskningsinstitutter og udviklingsafdelinger.

Vibrationsprøvestativet i henhold til EN 15101-1 blev for eksempel udviklet i samarbejde med Ludwig-Maximilians-Universitetet i München.


Nogle produkter fra denne kategori er ikke kun fremragende til målinger og tests, men også til præsentation af indblæsningsteknologi. Blandt andet kan du med Tæthedstestssættet NW100 overbevise arkitekter og byggeteknikere samt bygningsejere om den indblæste termiske isolering.

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.