Elements indblæsningsteknik​

Elementfyldningssystemer

Baseret på EP800 isoleringsindblæsningspanelet, GBF1050 ballebehandlingssystemet og EM400-serien af isoleringsindblæsnings-maskiner.

  • Industrielle, ensartede produktionsprocesser
  • Effektivitet gennem automatisering
  • Skalerbart modulsystem
  • Kompatibilitet med forskellige indblæsningsisolationsmaterialer
  • Justerbar fyldningsoverskudshøjde

Disse elementfyldningssystemer er designet til at optimere og effektivisere processen med at fylde isoleringselementer i industrielle miljøer. Systemerne kombinerer avanceret teknologi og automatisering for at sikre en ensartet og effektiv produktion.

EP800 injektionspanel

Den grundlæggende version af EP800 injektionspanelet har fem store blæsedysse og fire pneumatiske drevne materialeafledere (diameter = 3 tommer), som, afhængigt af det anvendte isoleringsmateriale og den ønskede installations-densitet, muliggør materiale gennemstrømninger på godt over 1 t/t. Højden af indblæsningsdysserne kan justeres med flere centimeter for at opnå det optimale indblæsningsmønster for hvert anvendt isoleringsmateriale, og materialeaflederne kan forsynes med det nødvendige trykluft på fabrikken. EP800 injektionspanelet (og de andre maskiner i et fabriksfyldningssystem) styres af en højkvalitets industriel controller "Made in Germany" og software udviklet af os. Efter placering af indblæsnings-panelet på den ene side af det ubeklædte element, skal kun dimensionerne (længde, bredde, højde) og det anvendte isoleringsmateriale indtastes, hvorefter indblæsningsprocessen kan startes.

GBA2000 storballehakker

Med henblik på en målrettet og professionel udvidelse af vores stationære anlægsteknologi har X-Floc skabt GBA2000 storballehakkeren. 

Med en opbevaringskapacitet på op til to store baller og muligheden for yderligere at automatisere fyldningsprocessen ved hjælp af et transportbånd, støtter GBA personen, der fylder ballerne. 

Takket være dens design tillader GBA2000, at materiale - selv løst materiale - kan genopfyldes når som helst gennem den øverste åbningslem.

Med sin egen kraftfulde blæserenhed, som sikrer en høj luft- og dermed gennemstrømningskapacitet, er der ikke længere behov for en blæsemaskine optimeret til fabriksfyldning.

​ 

GBF1050 ballebehandlingsmaskine

GBF1050 ballebehandlingsmaskinen sikrer, at isoleringsindblæsningsmaskinen fyldes med isoleringsmateriale næsten uden afbrydelse. 

Til dette formål anvendes såkaldte "store baller", som kan føres til ballebehandlingsmaskinen ved hjælp af en palleløfter, gaffeltruck eller transportbånd. 

Afhængigt af producenten består store baller af pressede isoleringsblokke i passende størrelse eller løst stablede, udpakkede standardballer. Fræseenheden, bestående af 18 fræseblade, opløser den store balle lag for lag og fører det forløsnede materiale til indblæsningsmaskinen. Det logiske styresystem og de mange sensorer, der anvendes på GBF1050 og isoleringsindblæsnings-maskinen, sikrer næsten uafbrudt materiale-transport.

GBB storballebunker

GBB storballebunkeren er lige det rigtige for virksomheder, der allerede har en passende indblæsningsmaskine og ønsker at behandle store baller uden at investere i et ekstra system. Designet som et fleksibelt modulsystem, kan GBB omdanne en EM430 indblæsningsmaskine til en effektiv indblæsningsmaskine med opbevaringskapacitet! Isoleringsmaterialet leveres til maskinen i allerede knuste stykker ved hjælp af tilkoblede knuseaksler og bliver yderligere opbrudt af maskinen og transporteret ind i rammeelementet.

EM400 isolerings-indblæsningsmaskine

Konstant høj materiale gennemstrømning på grund af brugen af velafprøvede materialeknusere og kraftig, holdbar turbineteknologi til luftgenerering gør EM430 isoleringsindblæsningsmaskinen til det første valg for fabriksfyldning. Fire roterende knuseaksler og de to spindler af den totrins rører forbereder hver type løst isoleringsmateriale optimalt til dets pneumatiske transport og professionelle installation. 

Den store roterende luftsluse transporterer det løsnede isoleringsmateriale ind i luftstrømmen fra den femtrins højtydende turbine, som leverer den nødvendige materialeacceleration og transport. Alle funktioner og parametre for isolerings-indblæsningsmaskinen, der er ansvarlige for en succesfuld indblæsningsproces, kan naturligvis overtages af styringen af fabriksfyldningssystemet. Manuel indgriben er ikke længere nødvendig.

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.