Om iCell​

iCell papirisolering

- Fremstillet i Sverige

Celluloseisolering er energibesparende og giver samtidig et sundt og behageligt indeklima.

iCell papiruld fremstilles i Sverige hele vejen fra råvare til færdigt produkt. Råvaren vi bruger er hovedsageligt allerede læste aviser, som igen er lavet af rene cellulosefibre fra svenske nåletræer. Genbrug af aviser for at lave effektiv bioisolering er en glimrende måde at spare på miljøet, råvarer og energi.


Stadig højere energipriser og skærpede miljøkrav gør det nødvendigt at bevare verdens energiressourcer og beskytte miljøet. Boliger og lokaler står for omkring 40 % af Sveriges energiforbrug, men det meste af denne energi går til spilde som følge af dårlig og ofte utilstrækkelig isolering. Derudover er der store muligheder for at spare energi med bedre og mere klimasmart papirisolering fra iCell.

Miljømæssige fordele ved iCell celluloseisolering

  • iCells cellulose er et organisk materiale – cellulose fra nåletræer.
  • iCell genbruger aviser til produktion. Ved at genbruge et ton avispapir spares 19 træer, 4.000 kWh energi, 29.000 liter rent vand, 3 m³ affald og i alt 30 kg giftigt affald.
  • iCell cellulose isolering kan absorbere og frigive fugt som dermed lader huset ånde ved brug af dampspærre i stedet for diffusionsplast.
  • iCells produktion af celluloseuld, fra råmateriale til færdigt produkt, bruger væsentligt mindre energi end mineral- eller olieisoleringsmaterialer.
  • iCells produktionsanlæg bruger elektricitet fra vind- og vandkraft.
  • iCells fremstilling foregår midt på vores nordiske marked, hvilket giver en lavere miljøbelastning fra transport.
  • iCells celluloseisolering er arbejdsmiljømæssigt væsentligt bedre under installationer.

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.