Climacell SNOW

Isolering Danmark har i flere år anvendt climacell akust, som er en speciel hvid papirisoler​ing / cellulose granulat, som især indenfor byggebranchen bruges til lyd-isolering af bygninger (se mere under climacell akust).

I samarbejde med CWA GmbH (vores tyske producent af papirisolering) tilbyder vi nu climacell snow, til dekoration. climacell snow kan anvendes både udendørs og indenfor til f.eks. Jule- og snelandskaber, og det anvendes især til bl.a. til julemesser, forlystelsesparker og i filmindustrien som special effects.

Climacell Snow er et papirbaseret sneprodukt, der er fremragende til at genskabe tung, drivende sne eller situationer, hvor interaktion er påkrævet (fodspor, sneboldkampe osv.).

  • To typer tilgængelig: en til indendørs brug (brandsikker) og en til udendørs brug (kemikaliefri, biologisk nedbrydelig)
  • Kan sprøjtes med X-floc´ isoleringsteknik (vi anbefaler en X-floc M99 DS Pro)
  • Størrelse 2-5 mm fnug (full size)
  • 1 balle dækker ca. 10 kvm

En finere kvalitet, "half size" er også tilgængelig.

Har du nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på +45 44 22 42 24 eller sende en mail til os på mail@isoleringdanmark.dk. Vi tilbyder også andre isoleringsprodukter såsom træfiberisolering og lerpudsplader

Download datablad

Se videoen, for at se hvordan en lun solskinsdag i august forvandles til et snelandskab.

Climacell® akust og climacell® snow*

Climacell® akust er et papirisoleringsmateriale af særlig god kvalitet, der er udviklet til lydisolering.

​Støj er i dag en af de primære negative påvirkninger fra nærmiljøet. Ørerne registrerer konstant lyd og bor man i et område, hvor der er meget baggrundsstøj, kan det være til stor gene for beboerne og resultere i stress.

​​

Støjreduktion

I forhold til de egne fire vægge, er det muligt at reducere støj og forbedre akustikken i de forskellige rum. Isolering med papirfibre forbedrer bygningens isoleringsværdi og samtidig bygningens støjisolering. Strukturoverflader af papir som opnås ved isolering med climacell® ”akust” er særligt gode til reduktion rungende lyde fremragende.​

Fordele ved en akustisk strukturoverflade

  • fugefri strukturoverflade
  • kan anvendes på eksisterende lofter, vægge og vælvede lofter
  • fremragende forhold mellem pris og kvalitet
  • god varme- og støjisolering
  • behagelig akustik i rummet
  • dekorativ overflade

Climacell® Snow

​Climacell® akust er fremstillet af papir af en særlig god kvalitet og materialet er meget hvidt og meget holdbart. Derfor er det også velegnet som dekorationssne.

Du er velkommen til at kontakte os i dag på +45 44 22 42 24 eller sende en mail til os på mail@isoleringdanmark.dk, så vil vi stå klar til at hjælpe dig.

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.