-->

X-floc isoleringsmaskiner​

X-floc er Tysklands største og en af Europas førende producenter af isoleringsmaskiner. Firmaet har produceret isoleringsmaskiner og tilbehør siden 1994. Dengang kunne man i Europa kun få amerikanske isoleringsmaskiner, der (ifølge mændene bag X-floc) ikke var hverken kraftige eller robuste nok. X-floc blev derfor startet for at udvikle nye og bedre maskiner og har nu stor erfaring indenfor pneumatisk transport af isoleringsmateriale. Fokus for firmaet har altid været og er stadig videreudvikling af deres maskiner og samlede koncept. Mange af deres modeller er i dag anerkendt som værende state of the art.

Samtidig har de allerede fra midt 90'erne formået at producere maskiner af en så god kvalitet, at mange af de aller tidligste modeller stadig kører i dag. 

For isolatører er deres meget omfattende tilbehørs- og reservedels-katalog ligeledes af stor betydning. Der findes ikke det et isolatør-hjerte kan begære, som ikke produceres af X-floc. 

Breinholm Gruppen er autoriseret forhandler og servicecenter af X-floc isoleringsmaskiner.

Til højre finder du de fire vigtigste X-floc brochurer oversat til dansk. Kunne du tænke dig flere informationer, så besøg X-flocs hjemmeside www.x-floc.com eller kontakt os på tlf.: 44 224 224

​Tjek vores YouTube-kanal, hvor du kan finde alle vores isoleringsmaskiner og isoleringsprodukter i aktion...

  •    Klik på YouTube logoet og se mere

​Se mere på www.x-floc.com.

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

facebook link     Følg os på Facebook

link til kort   Find os på kortet her