Mineraluld​ - granulater til indblæsning

Det danske marked for mineraluld, dvs stenuld og glasuld, har i mange år været domineret af få store spillere. Men der findes efterhånden andre produkter inden for mineraluldsisolering, som vi mener har overhalet de traditionelle mærker på flere parametre.

Derfor har vi en aftale med Paroc mht. forhandling af stenuld.

Paroc er naturligvis certificeret og godkendt og lever op til de krav og retningslinjer der er for isoleringsmaterialer i Danmark.

Følg de nedenforstående links for at finde yderligere informationer og datablade til produktet.​

Læs mere på paroc.dk

Vi står klar til at rådgive dig om mineraluld

​Vores dygtige medarbejdere er eksperter i alle vores typer isoleringsmaterialer og -maskiner. Vi kan således rådgive dig og din virksomhed i, hvilke løsninger, der passer bedst til din opgave, eller hvilken type isoleringsmateriale, der går bedst i spænd med bygningen, der skal isoleres.

Vi er den førende og stærkeste virksomhed i Danmark indenfor isoleringsløsninger til tømrervirksomheder, og vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud eller til at være din næste professionelle samarbejdspartner. 

Ring på telefon 44 22 42 24​ eller skriv en mail til: mail@isoleringdanmark.dk, så garanterer vi god service og gode produkter. 

Sådan arbejder du bedst med mineraluld

Mineraluld er forholdsvist nemt at arbejde med, det kræver blot den rigtige beskyttelse. Der kan nemlig være gener forbundet med materialet, men har man handsker og lange ærmer og bukser på, bør der ikke være komplikationer. Mineraluld er en blanding af stenuld og glasuld, og det er et meget effektivt isoleringsmateriale, som kan bruges til rigtig mange forskellige formål.

Vi tilbyder mineraluld til indblæsning, som udelukkende består af stenuld. Fordelen ved denne type er, at det er klassificeret som ikke-brænduld, og det lever op til de retningslinjer og krav, der stilles for isolering i Danmark.

Mineraluld isolering har i mange år været populært som isoleringsmateriale, og er det stadig til visse isoleringsopgaver. Mineraluld kan bruges til alle former for isolering, men det afhænger af den enkelte sag og individuelle opgave, samt kundens ønske, om det er den rigtige type til lige netop din opgave.​​​

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.