Naturbo

​Breinholm Gruppen Aps har indgået en aftale om ene-forhandling i Danmark af naturbo lerpuds-byggesystem.

naturbo systemet er meget tæt på genialt og gør det muligt at intergrere ler i sin bolig uden ugelange tørretider. Ler har mange gode egenskaber og giver et helt fantastisk indeklima.

​Du kan læse mere om naturbo systemet herunder, eller besøg naturbo.dk.

Ler regulerer luftfugtigheden

Ler har en fantastisk absorberingsevne og kan optage fygt fra sine omgivelser og også afgive den igen. Derfor vil der i vær værelser, hvor der er anvendt byggematerialer af ler, være en jævn, konstant luftfugtighed på ca. 45 % - 55%, der varierer med bare 5% i forhold til årstiden. 

Absorberingsevnen er så god, at spejlene på badeværelset som regel ikke engang dugger i forbindelse med nogen tager et bad.

Ler har en bedre absorberingsevne end noget andet byggemateriale. Det resulterer i en tydelig forbedring af indeklimaet og hjemmet bliver ikke bare mere behageligt, men også sundere.

Ler giver frisk luft

​Ler indeholder en række forskellige mineraler. Disse mineraler bruges ofte i industrien til at binde og fjerne forurenende stoffer. På samme måde absorberer ler lugte og skadelige stoffer fra luften og fungerer således som et naturligt luftfilter.

Ler ioniserer også luften. På samme måde som et tordenvejr, lader lerpuds luften med negative ioner.

Kombinationen af ionisering af luften og absorbering af lugt betyder, at luften føles frisk og behagelig.

Ler kan lagre varmen

Ler er et tungt materiale og har gode varmelagringsegenskaber. Varmen optages, lagres og frigives jævnt og gradvist igen. Denne evne har ofte betydning for reduceringen af energiforbruget og dermed reducering af omkostningerne til opvarmning af hjemmet.

Ideelt til allergikere

​Ler regulerer luftfugtigheden og den konstante luftfugtighed mindsker udtørring af kroppens slimhinder. 

Samtidig reduceres mængden af husstøv og det giver et indeklima, der er ideelt for allergikere.

Miljøvenligt

​​

Ler er et tilnærmelsesvist 100% naturligt og også miljøvenligt byggemateriale.

Fordi ler - i modsætning til mursten, kalk og cement - ikke skal brændes, har det færdige produkt et lavere primært energiindhold (det energiforbrug, der er nødvendigt for at fremstille produktet) end andet byggemateriale og sparer derfor ressourcer i produktionen.

Desuden er lerprodukter nemme at genbruge.

Du kan læse meget mere om naturbo her...

NATURBO DOWNLOADS

Herunder finder du flere informationer vedr. naturbos lerpudssystem.

PDF'erne kan frit dowloades og er printvenlige.

​Monteringsvejledning

​Naturbo kan anvendes af professionelle såvel som "Gør-det-selv-folk". For at gøre det så nemt og overskueligt som muligt, er der lavet en nuanceret monteringsvejledning, med alle de nødvendige informationer. Den indeholder en tjekliste til det øvede installatører og mere uddybende informationer til gør-det-selv-folk.

Montering af naturbo kan klares med almindelig værktøj og der behøves kun professionel hjælp af en vvs-installatør, hvis kan skal have installeret integreret vægvarme.

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

facebook link     Følg os på Facebook

link til kort   Find os på kortet her