-->

Perle isolering - Levering til hele Danmark

Thermopearls​ Neopor® HR grafitperler - Neopor® fra BASF Ofte kopieret men aldrig tilsvaret - den Originale grå sætter de højeste standarder....

Thermopearls Neopor® HR grafitperler - det ideelle isoleringsmateriale

Thermopearls® tilhører den sidste nye og 3 generation af grafitperler. Det hele startede i 70’erne med de hvide HRL+-perler, som også anvendtes til hulmursisolering. I 1997 introducerede BASF en innovativ patenteret opfindelse: grå grafitperler. Og ca. fem år senere produceredes de første grå HR++ -perler til hulmursisolering. Nu kalder vi dem for Triple HR grafitperler.​​

  1. ​​Første generation grå perler HR++
  2. Anden generation grå perler
  3. Tredje generation Triple HR

​​

Hvad benyttes perleisolering til?

​Perleisolering, også kaldet EPS perler, er en type isolering, der primært bruges til at efterisolere hulmure. Det er typisk ældre huse, hvor der er et hulrum mellem bagmuren og facaden på huset. Her kan det være svært at komme til med andre typer isolering, og derfor er EPS perler ofte en god løsning. Perleisolering blæses ind i hulrummet mellem facaden og bagmuren sammen med en lim. Limen låser perlerne fast, så der ikke er perler over det hele, hvis man eksempelvis skal skifte vinduer eller bore et hul.

Perlerne og bindemidlet sikrer, at perlerne ikke synker sammen, så der ikke opstår et hulrum øverst, hvor der ikke er isolering.

Vi leverer to varianter af perleisolering - både perleisolering fra ThermoPearls, der er lidt større perler og NeoPixels. NeoPixels tilhører et patenteret system, der inkluderer både dyse til indblæsning og bindemiddel for det bedste resultat.
Både NeoPixels og Thermopearls henvender sig til fagmænd og erfarne folk, der har forstand på isolering, så perleisoleringen bearbejdes korrekt, og der er de bedste vilkår for at isolere bedst muligt.

Har du brug for hjælp til perleisolering?

​Hos Isolering Danmark er vi stærke indenfor salg af isoleringsmateriale og løsninger til diverse former for isolering. I vores arbejde hjælper vi større og mindre tømrervirksomheder, som har brug for isolering og isoleringsmaskiner.

Vi udlejer maskiner til isolering og leverer isolering til isolatører i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi har et hold af dygtige medarbejdere og eksperter, som hver dag står klar til at rådgive eller kontakte vores kunder.

Vi står også klar til at komme med et uforpligtende tilbud eller en samtale om, hvordan vi bedst muligt, kan hjælpe din virksomhed med en isoleringsopgave. Vi kan kontaktes på telefon: 44 22 42 24​ eller mail: mail@isoleringdanmark.dk

Isolering Danmark ApS

Gammel Højmevej 225

DK 5250 Odense SV​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 39080532

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

Sitemap

facebook link     Følg os på Facebook