Dyser og tilbehør til indlæsning​

Dyser og indblæsningsudstyr

Det rigtige indblæsningsværktøj til enhver anvendelse Vi skelner mellem følgende syv indblæsningsmetoder:

  • Åben/loftsindblæsning
  • Tæt indblæsning/isoleringsnåleteknik
  • Tæt indblæsning med ventileret roterende dyse
  • Tæt indblæsning med ventileret injektionslanse
  • Fugtsprøjtning/CSO Hulmursisolering med injektionsdyser
  • Elementfyldning

For de fleste indblæsningsmetoder er injektionsværktøjer og/eller hjælpeudstyr såsom injektionsrammer eller tætningssvampe nødvendige. Hos X-Floc finder du de rigtige værktøjer til alle metoder. Derudover skal indblæsningsåbninger ofte forberedes (f.eks. med et hulsav) og lukkes igen efter indblæsningsprocessen. Til dette formål tilbyder vi tætningspropper og -stik lavet af træfiber materiale.​

Injektionsrammer, klemmekoblinger og tætningssvampe

Injektionsrammer anvendes til slangeindblæsning og arbejde med injektionslanse. De sikrer en støvreduceret indblæsningsinjektion og flydende bevægelse med slangen eller lansen. Skader på bygningselementet undgås også. Klemmekoblinger gør det lettere at blæse adskillige injektionshuller i seriearrangement. Ventilerede klemmer anvendes, når bygningselementet ikke har tilstrækkelig ventilation. Tætningssvampe bruges til støvreduceret slangeindblæsning.

Injektionsdyser og roterende dyser 

Faste injektionsdyser er særligt velegnede til at blæse injektionshuller ind i hulmure og til isolering af små kasseafsnit.

Roterende dyser er i bund og grund injektionsdyser med et drejeleje. Dette gør det muligt at rotere dysens udløb komfortabelt ved hjælp af et håndtag. For store hulrum er denne funktion absolut afgørende, fordi kun med denne metode kan materialets strøm direkte nå en homogen agglomerering, som opfylder licensens krav.

Isoleringsnåle med gennemboringshoved

Et bøjet rør anvendt til isolering bag dampspærrer og andre membraner, samt til isolering af hårde bordede hulrum (med et tilstrækkeligt stort injektionshul). Særligt formet hoved til at gennembore membraner.

Muliggør præcis injektion selv i fjerneste områder af hulrum. Let genfortætning på grund af nyt design Fremragende tætning ved glat finish Materiale: Aluminium

Ventilerede roterende dyser:
​X-Jet, J-Jet og S-Jet 

Ventilerede roterende dyser kan fylde stenderkonstruktioner med isoleringsmateriale og styre overskydende luft. 

Under denne proces accelereres isoleringsmaterialet, der strømmer med injektionsluften, ved indstrømning i den roterende dyse.

Ventilerede injektionslanse 

Ventilerede injektionslanse anvendes til at fylde enten fladtliggende eller let skrå vægge og tagelementer. Lansen injiceres gennem et hul i rammen helt til enden af elementet. Den dobbelte rørkonstruktion sikrer en god ventilation af overskydende luft. Ved lansens udløb er der installeret et ventilationsbur. Herefter ledes luften ind i støvposen (passiv ventilation) eller ind i et støvfjerningssystem (aktiv ventilation).

Hulsav og lukkeløsninger 

Vi tilbyder hulsav til en mangfoldighed af beklædningsmaterialer såsom OSB, gipsplader eller træfiberplader i vores produktsortiment. 

Vores tætningspropper og træfiberlukkepropper er tilpasset til hulsavene. Dette sikrer derfor et tætningsfrit lukkesystem for blæseindblæsningshuller.

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.