Tilbehør til isoleringsmaskiner​

Blow-in maskineudstyr

Det passende maskineudstyr til enhver anvendelse

Det rette maskineudstyr kan afgøre succesen eller fiaskoen af et projekt. Vi tilbyder andre kontrolmuligheder, ekstra udstyr såsom sugebeholdere, direkte forlængere og reduktionsstykker, eller den praktiske sugebeholder, som i kombination med en blæsemaskine eller en forstærker bekvemt kan holde byggepladsen.​

Datablade og brochurer

Maskinestyring

Ved hjælp af fjernbetjeningen kan mange vigtige indstillinger for blæseprocessen foretages direkte fra arbejdsstedet. Til dette formål inkluderes KFB2000-kabelstyringsenheden som standard i næsten alle maskiners leveringsomfang.

Maskinestyring

Ved hjælp af fjernbetjeningen kan mange vigtige indstillinger for blæseprocessen foretages direkte fra arbejdsstedet. Til dette formål inkluderes KFB2000-kabelstyringsenheden som standard i næsten alle maskiners leveringsomfang.

Direkte reduceringer og forlængelser

Direkte reduceringer og direkte forlængelser indsættes i udblæsningsdyset på en blæsemaskine og tillader arbejde med mindre eller større leveringsslanger. 

Pose støtter

Posestøtter gør det muligt at fylde mindre, kompakte blæsemaskiner som EM100, M99 og M95 serier fra en mere ergonomisk position. Derudover giver det processoren mulighed for bekvemt at åbne isolationsposen på en bakke.

Sugeslanger

X-Floc sugeslanger kan betjenes i kombination med en blæsemaskine eller en luftstrømforstærker og fungerer dermed som et effektivt rengøringssystem på byggepladsen. Alle sugeslanger er udstyret med svingbare låg og leveres med båndstofposer og tilslutningsdele.

Generatorer med chassis

For at betjene en blæsemaskine selv på byggepladser med utilstrækkelig strømforsyning er en strømgenerator et godt valg. X-Floc har et bredt udvalg af generatorer, der er nøje tilpasset kravene til blæsemaskiner.

​Vil du høre mere?

​Har du brug for mere information om isoleringsprodukter og det tilhørende udstyr? 

Kontakt Isolering Danmark, din pålidelige partner inden for isoleringsløsninger. Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem vores brede udvalg af produkter og tilbehør, herunder blæsemaskiner, sugebeholdere, posestøtter, sugeslanger og meget mere.

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.