Slanger og forbindelsesstykker

Komplette sæt til indblæsningsisolering

Vi vil gerne hjælpe dig med din adgang til indblæsningsisolering. Du har brug for mere end blot en isoleringsblæsemaskine; afhængigt af indblæsningsmetoden og isoleringsmaterialet, vil du have brug for forskellige slanger og injektionsværktøjer.

Du kan opnå det nødvendige know-how og rådgivningstjeneste fra os. På grund af vores langsigtede udviklingsarbejde og vores store produktsortiment, vil du være i meget gode hænder.

Vi finder den maskine, der bedst passer til dit projekts dimensioner og anvendelsesområde. Afhængigt af denne rådgivning foreslår vi et slangesæt bestående af transport- og injektionsslanger, slangekoblinger, reduktionstuber, slangeklemmer og injektionsværktøjer som X-Jet, J-Jet eller S-Jet.

Materialer til indblæsningsisolering: f.eks. cellulose, træfiber, glasuld, stenuld eller eps-granulat.

Vi tager altid hensyn til det indblæsningsisolationsmateriale, du bruger, materialevolumener, de lokale forhold og indblæsningsmetoderne (åben/loftsindblæsning, tæt indblæsning, hulmursisolering eller fugtsprøjtning/CSO)​​

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.