-->

Isoleringsmaskiner & tilbehør​ til isoleringsmaskiner

Isolering Danmark forhandler alt udstyr til isolering af bygninger ved indblæsning, herunder isoleringsmaskiner, indblæsningsslanger, vakuumsugere og meget andet tilbehør. ​

Vi sælger maskiner i alle størrelser til mange forskellige typer virksomheder. Både til den mindre tømrervirksomhed, der har under 20 isoleringsopgaver om året og til de større isoleringsvirksomheder med mange ansatte og mere end 500 opgaver om året. Cellfloc og X-floc leverer de bedste isoleringmaskiner til indblæsning af granulater og det er derfor dem, Isolering Danmark har valgt at samarbejde med ift. levering af isoleringsmaskiner til det danske marked.

​​

X-floc er europas førende producent af isoleringsmaskiner

X-floc er en tysk virksomhed. De er den første og førende europæiske producent af isoleringsmaskiner. X-floc har produceret isoleringsmaskiner siden 1994 og har siden været fokuseret på kontinuerlig innovation. Deres maskiner har derfor nu overgået de maskiner, der bliver importeret fra USA, både mht. ydelse, kvalitet og holdbarhed.

Begge producenter leverer desuden en komplet serie af reservedele og tilbehør til deres maskiner.

Cellfloc producerer kvalitetsmaskiner med udgangspunkt i brugeroplevelsen

Cellfloc har hovedkvarter i Østrig, men virksomheden har sit fundament i CWA, som er producent af papirisoleringen climacell®. Dvs. Cellfloc har en solid base indenfor isoleringbranchen og har formået at udvikle kvalitets-maskiner med udgangspunkt i brugeroplevelsen. Cellfloc-maskiner er pålidelige og nemme at anvende og flere af dem har unikke design, der forbedrer brugeroplevelsen. Fx. et særligt stort læssebord, der tilgodeser brugen af isolering, der leveres i store poser (Knauf/Superglass).​​

​Kom og se vores udvalg af isoleringsmaskiner og tilbehør

Vi har altid et udvalg af maskiner mm. stående i vores showroom midt på Fyn, vi levere til Midtjylland, Nordjylland, samt resten af Jylland, hvor du se nærmere på de maskiner vi leverer og få en snak om deres egenskaber. Vores medarbejdere har alle erfaring fra isoleringsbranchen og kan derfor vejlede udfra din beskrivelse af dine behov. Sådan sikrer vi, at du får den maskine der passer til dig og din virksomhed!

Samtidig kan de vejlede ny-opstartede isolatører mht. hvilke dele de får brug for. I fællesskab sammensættes en startpakke bestående af fx. isoleringsmaskine, slanger, mundstykker, trailer mv. ​Du er velkommen til at kontakte os på +45 44 22 42 24 eller sende en mail til os på mail@isoleringdanmark.dk.

​​

Hvis du vil vide mere om vores isoleringsmasknier eller tilbehør, kan du følge linkede nedenfor:​​

Isolering Danmark ApS

Gammel Højmevej 255

DK 5250 Odense SV​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 39080532

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

Sitemap

facebook link     Følg os på Facebook