Isoleringsmaskiner & tilbehør​ til isoleringsmaskiner

Maskiner X-Floc

X-Floc er den førende europæiske producent af isoleringsmaskiner og har et bredt udvalg af isoleringsmaskiner til alle typer granulat. 

Maskiner Isopro (iCell)

Isoleringsmaskiner med høj ydelse velegnet til professionelle entreprenører. Maskinerne er brugervenlige og effektive. 

Tilbehør til isoleringmaskiner

X-Floc har et imponerende bagkatalog og forhandler alt i tilbehør til isoleringsmaskiner og isolatører.​ 

Dyser og tilbehør til indblæsning

Find vores produktkatalog, med isolerings-materialer, udstyr og tilbehør. Fx papirisolering, slanger, dyser, samlinger og meget mere.​ 

Slanger og forbindelsesstykker

Her finder du alt til indblæsningsisolering, herunder isoleringsmaterialer, udstyr og tilbehør som papirisolering, slanger, dyser, samlinger og mere.

Wetspray / CSO

Find alt til wetspray og brandbeskyttelse: Fibermaterialer, sprøjtesystemer, klæbemidler til isolering og sikring af vægge, lofter, rør m.m.

Klæbeteknologi til EPS

Sprayhoved med inline dyse til EPS-granulat: Sikrer fast isolering, forhindrer materialefald, høj hastighed.

Kvalitetssikring / måleudstyr

Her tilbydes avanceret måle- og testudstyr til indblæsningsteknologi, udviklet med ekspertise og universitetssamarbejde.

Reservedele

X-Floc isoleringsmaskiner har lang levetid med lettilgængelige reservedele, også for andre mærker som SHS og Krendl.

Service & reparation

Vores tekniker reparerer isoleringsmaskiner fra X-floc, Cellfloc, Isoblow og andre, hos dig eller i Odense, med alle reservedele.

Elements indblæsningsteknik

Effektive elementfyldningssystemer med EP800, GBF1050 og EM400 til industrielle isoleringsprocesser, automatiseret og skalerbart.

Cell-Floc maskiner og tilbehør

Cell-Floc producerer en række isoleringsmaskiner, der er udviklet med udgangspunkt i den gode brugeroplevelse, samt tilbehør dertil..

Industri/vakuum fra Intec

Kraftfulde industrisugere drevet af pålidelige HONDA motorer, perfekte til at fjerne og genbruge beskadiget isolering.

Strømgenerator benzin/diesel

X-Floc-generatorer til isolering: Høj stabilitet, kompakt, IP54, fejlfri, tilpasser til alle belastninger.
​ 

Cellfloc producerer kvalitetsmaskiner med udgangspunkt i brugeroplevelsen

Cellfloc har hovedkvarter i Østrig, men virksomheden har sit fundament i CWA, som er producent af papirisoleringen climacell®. Dvs. Cellfloc har en solid base indenfor isoleringbranchen og har formået at udvikle kvalitets-maskiner med udgangspunkt i brugeroplevelsen. Cellfloc-maskiner er pålidelige og nemme at anvende og flere af dem har unikke design, der forbedrer brugeroplevelsen. Fx. et særligt stort læssebord, der tilgodeser brugen af isolering, der leveres i store poser (Knauf/Superglass).​​​

Kom og se vores udvalg af isoleringsmaskiner og tilbehør

Vi har altid et udvalg af maskiner mm. stående i vores showroom midt på Fyn, vi levere til Midtjylland, Nordjylland, samt resten af Jylland, hvor du se nærmere på de maskiner vi leverer og få en snak om deres egenskaber. Vores medarbejdere har alle erfaring fra isoleringsbranchen og kan derfor vejlede udfra din beskrivelse af dine behov. Sådan sikrer vi, at du får den maskine der passer til dig og din virksomhed!

Samtidig kan de vejlede ny-opstartede isolatører mht. hvilke dele de får brug for. I fællesskab sammensættes en startpakke bestående af fx. isoleringsmaskine, slanger, mundstykker, trailer mv. ​Du er velkommen til at kontakte os på +45 44 22 42 24 eller sende en mail til os på mail@isoleringdanmark.dk.​​

Isolering Danmark forhandler alt udstyr til isolering af bygninger ved indblæsning, herunder isoleringsmaskiner, indblæsningsslanger, vakuumsugere og meget andet tilbehør. ​

Vi sælger maskiner i alle størrelser til mange forskellige typer virksomheder. Både til den mindre tømrervirksomhed, der har under 20 isoleringsopgaver om året og til de større isoleringsvirksomheder med mange ansatte og mere end 500 opgaver om året. Cellfloc og X-floc leverer de bedste isoleringmaskiner til indblæsning af granulater og det er derfor dem, Isolering Danmark har valgt at samarbejde med ift. levering af isoleringsmaskiner til det danske marked.​

​​

X-floc er europas førende producent af isoleringsmaskiner

X-floc er en tysk virksomhed. De er den første og førende europæiske producent af isoleringsmaskiner. X-floc har produceret isoleringsmaskiner siden 1994 og har siden været fokuseret på kontinuerlig innovation. Deres maskiner har derfor nu overgået de maskiner, der bliver importeret fra USA, både mht. ydelse, kvalitet og holdbarhed.

Begge producenter leverer desuden en komplet serie af reservedele og tilbehør til deres maskiner.

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.