iCell løs uld​

Et materiales isoleringsevne afhænger hovedsageligt af tre faktorer: Luftdensitet, varmekapacitet og konvektion. iCell Løs uld med sin høje densitet kombineret med høj inerti gør det til en fremragende isolering. Den høje tæthed og lufttæthed resulterer også i en fremragende lydisoleringsevne med den bedste varmekapacitet. Takket være densiteten og en vægt på omkring 50 kg pr. m³, f.eks. i vægge og skrå lofter, og andre lukkede konstruktioner, forhindres luftstrømme (konvektion) i isoleringen.


Med cellulose (papirisolering) er det muligt at bygge diffusionsåben, takket være celluloseuldens hygroskopiske egenskaber. I dag findes der flere anerkendte leverandører af systemer med dampbremser og vindplader/undertagsduge, der er udviklet til at danne en balanceret klimaskærm. 

Bygningen ånder og bliver sundere og kan skabe et rigtig godt indeklima.

Installationsprocesser - hvordan det gøres

Arbejdsmiljøet og installationsteknologien for cellulosefiberuld har fordele for installatører, byggefirmaer og ejendomsejere. Der er intet spild, da det kun er den nøjagtige mængde materiale til hver konstruktion, der monteres, resterne af isoleringen tages hånd om og kan bruges i næste byggeprojekt.


Isoleringslagene er skabt uden samlinger og materialet kan med fordel anvendes i både gamle og nye byggerier. Installatøren har et markant bedre arbejdsmiljø, da iCell Løsuld hverken klør eller kradser.

Du sparer energi og penge

iCell bruger hovedsageligt ucirkulerede aviser til produktion.

Genanvendelse af et ton avispapir svarer til:
​19 træer, 4.000 kWh energi, 29.000 liter rent vand, 3 m³ affald og 30 kg giftigt affald.

Garantier

iCell Lösull sælges ofte som komplette installationer, hvor arbejdet udføres af certificerede firmaer, hvilket betyder, at der ydes garanti på udførte opgaver.

ce market svart

iCell Løsull er CE-mærket

Sikker adgang

Siden midten af ​​90'erne har det vist sig, at tilgængeligheden af ​​returnerede aviser i Europa er faldet i korte perioder (1-3 måneder). Producenter af cellulosefiberuld har så lidt produktionsproblemer som følge heraf. Sverige har i modsætning til resten af ​​Europa haft en stabil indsamling af genbrugspapir i mange år. Sverige er et pålideligt land for adgang til genbrugspapir som råmateriale.

X-floc isoleringsmaskiner

iCell er forhandler af X-floc produkter og leverer blæsemaskiner, reservedele og tilbehør. 

www.x-floc.com

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.