Isoleringsmaterialer

​Climacell SNOW

Her finder du alle vigtige informationer om papirisoleringen fra Climacell.

Neopixel

EPS-kugler og dertil hørende bindemiddel, giver det bedste isoleringssystem til hulmursisolering.

Paroc

Stenuldsgranulat fra Paroc er velegnet til isolering af både hulmur og åben indblæsning.

Refleksiv Isolering

Refleksiv isolering har en rigtig god isoleringsevne og er derudover nem at montere.

Thermopearls

EPS-kugler og dertil hørende bindemiddel, giver det bedste isoleringssystem til hulmursisolering.

Naturbo lerpuds

Naturbo systemet gør det muligt at integrere ler i sin bolig uden lange tørretider.

Pro Clima - lufttætning

Pro Clima® tætningssys­temer be­skyt­ter tag- og vægkon­struk­tion­en.

Windstop - til nybyggeri

Vindstopplader fås i mange størrelser og anvendes både ved nybyggeri og renovering.

Vindstop - isolatørplade

Diffusionsåbne vindstopplader til nybyggeri, renovering og efterisolering.

Hvilke isoleringsmaterialer kan vi levere?

​Hos Isolering Danmark er vi leveringsdygtige i alle de gængse og mest brugte isoleringsmaterialer som bruges til indblæsning, men vi kan også klare nogle af de mere ukendte og mindre anvendte typer. Det er blandt andet wet-spray-isolering, og materialer til akustikisolering.

Derudover leverer vi materialer som Climacell isolering, Nopixel isolering, Paroc isolering, reflektsiv isolering, Climacell airtight og Thermopearls Windstop. Vi leverer selvfølgelig også slanger, dyser, testkasser, lim og meget mere, så du har alt det udstyr, du skal bruge, for at du og din virksomhed kan isolere alle bygninger, uanset opgaven. Det afhænger altid af den specifikke isoleringsopgave, når du skal vælge den rigtige type isolering, så isoleringen holder så længe og så godt som muligt.

Vi leverer også isoleringsmaskiner og tilbyder udlejning, så din virksomhed altid har det bedste udstyr til at udføre diverse isoleringsopgaver.

Isolering Danmark kan levere de granulater, der er egnet til isolering ved indblæsning, herunder papirisolering, glasuldsisolering, mineraluldsisolering, EPS-kugler og meget mere.

Indblæsning er en hurtig og effektiv og derfor også kost-effektiv måde at isolere. Du bruger og betaler kun for den isolering, der er behov for (ingen fraskæringer osv.) og du slipper for at rode rundt på et loft i dagevis for at isolere.

Isoleringsmaterialerne har forskellige egenskaber, men fælles for de produkter vi fører er, at de alle er testede og godkendte til brug i dansk byggeri, både ved nybyggeri og ved energirenovering. Vores leverandører er anerkendte for kvaliteten af deres varer.

Du kan klikke på de forskellige kasser nedenfor, for at finde yderligere oplysninger om isoleringsmaterialerne.

Ud over isolerings-materialer, kan vi levere det meste en isolatør kan få brug for, fx. testkasser, dyser, slanger og meget mere.

Ring eller skriv gerne for at høre mere eller følg linket til højre for at se vores produktkatalog.​

Øvrige materialer​

Isolering Danmark er leveringsdygtige i alle de gængse isolerings-materialer til indblæsning, samt nogle af de mere ukendte. Vi kan fx også levere wet-spray-isolering og akustik-isolering.​​

Få rådgivning omkring isoleringsmaterialer

​Isolering Danmark har et bredt sortiment af isoleringsmaterialer og vi er derfor eksperter i at rådgive store og små tømrervirksomhed indenfor isoleringsmaterialer.

Vi er Danmarks førende og stærkeste grossistvirksomhed indenfor isoleringsmaterialer til erhvervskunder, og vi har dygtige eksperter ansat til at hjælpe dig og din virksomhed, uanset hvilke spørgsmål, du har til isolering, eller hvor langt du er i processen. Vi er din professionelle samarbejdspartner, så du altid er garanteret materialer og maskiner af høj kvalitet, så du kan levere resultater, kunderne er glade for.

Vi kan altid kontaktes, enten på telefon 44 22 42 24 eller på mail: mail@isoleringdanmark.dk, hvor vi kan rådgive eller komme med et uforpligtende tilbud.

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.