​Cellulose baseret isolering

Cellulose er fremragende isolering

Celluloseisoleringsmaterialer har meget god ydeevne, hovedsageligt takket være tre værdifulde egenskaber:

Lufttæthed

Celluloseisolering er et såkaldt high-density produkt. Det betyder, at materialet er ekstremt tæt og har et relativt højt vægtvolumen. Det er med til at forhindre uønskede luftstrømme (konvektion) i isoleringen og giver desuden høj varmekapacitet.

Varmekapacitet

Ved varmekapacitet forstås den mængde energi, der skal til for at opvarme 1 kg til 1 grad C. Hvis værdien er høj, har materialet stor inerti. Værdien af ​​glasuld er 670 joule pr. kg, stenuld 860 joule pr. kg. Værdien af ​​celluloseisolering er fremragende 1600 joule pr. kg (ifølge EN ISO 10456), hvilket i praksis gør cellulose væsentligt mere effektiv som isolering.

Konvektion

Celluloseisolering er en tæt isolering, som består af cellulosefibre, som også naturligt indeholder luft. Dette er med til at binde effekten af ​​såkaldt tvungen konvektion. Den naturlige konvektion starter ved temperaturforskellen på 15°C for glasuld, 22°C for stenuld og slet ikke for cellulosen selv ved de højeste temperaturforskelle, der kan være relevante for husisolering.

Du sparer energi og penge

iCell bruger hovedsageligt ucirkulerede aviser til produktion.

Genanvendelse af et ton avispapir svarer til:
​19 træer, 4.000 kWh energi, 29.000 liter rent vand, 3 m³ affald og 30 kg giftigt affald.

Isolering med iCell sparer energi

Opvarmning af et hus er en høj omkostning for boligejere, så du ønsker, at dit hus har så lidt varmetab som muligt.

Et velisoleret hus sparer energi, men det er vigtigt at gøre det rigtigt for at undgå problemer med skimmelsvamp. Da iCell celluloseisolering ånder, får du et godt indeklima samtidig med, at du isolerer effektivt.

Hvad er cellulose?

Cellulose er naturens mest almindelige organiske stof og findes naturligt i planters cellevægge. Under fotosyntesen omdanner planter kuldioxid og vand til kulhydrater og ilt til cellulose. Ikke mindre end 100 milliarder tons cellulose dannes på denne måde hvert år.

Cellulose har mange egenskaber, der gør det godt som isolering. Det suger fugt, hvilket modvirker fugtproblemer og gør desuden, at der ikke er behov for diffusionsplast, når man bygger. Det absorberer lyd meget godt, en egenskab, der i stigende grad værdsættes i moderne byggeri. Celluloseisoleringen afgiver heller ingen ubehagelige lugte og er brandsikker.

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.