Isolatører

​Breinholm Gruppen har gennem de sidste mange år opbygget et netværk blandt isolatører, producenter, leverandører, entreprenører​ og andre interessenter. 

Netværket blandt isolatører har vi valgt at formalisere under navnet ISOPROFF®

Er du selvstændig håndværker f.eks. tømrer, murer eller lignende?


Vil du gerne øge din virksomheds virkefelt og indtjening? Så er der gode muligheder som Autoriseret Isolatør ved Breinholm Gruppen. Vores markedsandele i Danmark vokser støt år for år. Vores kundegrupper omfatter bl.a. privatkunder, byggefirmaer, kommuner, boligforeninger, arkitekter og ingeniører.

Som Autoriseret Isolatør bakkes du op af en stærk organisation. Vi tilbyder teknisk assistance og vejledning ved investering i nyt og supplerende udstyr og hjælper gerne med at finde det optimale set-up til din isoleringsforretning. Samtidig står vi til rådighed med teknisk vejledning og hjælp, hvis du får tekniske problemer.

Derudover tilbydes du løbende kurser i nye salgsfremmende aktiviteter og isoleringsteknikker, bla. ved vores leverandør Cellulosewerk Angelbachtal GMBH (climacell).​

Har du brug for input til markedsføring-tiltag kan vi hjælpe dig videre. Isolatører, der er tilknyttet Isoproff® kan til enhver tid tage kontakt, så hjælper vi gerne med markedsføringen og kan bl.a. producere brochurer, foldere, slides, roll-ups og meget mere. 

HVIS DU IKKE VIL GÅ NED PÅ UDSTYR

​Uagtet om du er ny i isoleringsbranchen, eller om du har arbejdet med isolering i mange år  og nu vil opgradere dit udstyr, så har vi lige det du skal bruge.

Vi har et stort udvalg af udstyr fra markedets bedste producenter, herunder X-floc. Tag kig her på hjemmesiden, eller kontakt os, for en snak om dine behov og ønsker.  

Vi har alt fra isoleringsmaskiner og materialer til vindstop og spændebånd.

HVORFOR BLIVE CERTIFICERET ISOLATØR I BG?

  • Markedets absolut bedste priser - samt kvalitet i top.
  • Eksklusivt netværk
  • Stærkt bagland - som er tilstede 24/7
  • Fælles markedsføring
  • Som certificeret isolatør kan du udstede isoleringsattester og produktgarantier.
  • Gratis produktkataloger til kunder og bygherre
  • Mulighed for at tilbyde rente & gebyrfri finansiering​

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

     Følg os på Facebook

   Find os på kortet her