-->

Isolatører

Er du selvstændig håndværker f.eks. tømrer, murer eller lignende? Og vil du gerne øge din virkefelt og indtjening?

​Isolering Danmark har gennem de sidste mange år opbygget et netværk blandt isolatører, producenter, leverandører, entreprenører​ og andre interessenter. Der er gode muligheder som autoriseret isolatør og markedsandelene blandt vores kunder vokser støt år for år, deres kundegrupper omfatter bl.a. privatkunder, byggefirmaer, kommuner, boligforeninger, arkitekter og ingeniører.

Isolering Danmark bakker gerne isolatørerne op. Vi tilbyder teknisk assistance og vejledning ved investering i nyt og supplerende udstyr og hjælper gerne med at finde det optimale set-up til din isoleringsforretning. Samtidig står vi til rådighed med teknisk vejledning og hjælp, hvis du får tekniske problemer. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 

(+45) 44 224 224 eller på mail: mail@isoleringdanmark.dk.

HVIS DU IKKE VIL GÅ NED PÅ UDSTYR

​Uagtet om du er ny i isoleringsbranchen, eller om du har arbejdet med isolering i mange år  og nu vil opgradere dit udstyr, så har vi lige det du skal bruge.

Vi har et stort udvalg af udstyr fra markedets bedste producenter, herunder X-floc. Tag kig her på hjemmesiden, eller kontakt os, for en snak om dine behov og ønsker.  

Vi har alt fra isoleringsmaskiner og materialer til vindstop og spændebånd.

Isolering Danmark ApS

Gammel Højmevej 255

DK 5250 Odense SV​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 39080532

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

Sitemap

facebook link     Følg os på Facebook