-->

Refleksiv Isolering

SUPERQUILT

​​

Superquilt er en multi-lags refleksiv isolering. Det består af 19 lag, herunder refleksive isoleringslag, som effektivt forhindrer alle former for energitab (konduktion, konvektion og stråling). Ca. 75% af varmeoverførsler sker ved stråling. Superquilt kan reducere dette tab betydeligt og medfører derfor en tilsvarende energibesparelse.  

Superquilt har mange fordele, de vigtigste af dem er: ​​

  • Det er let, tyndt og fleksibelt
  • Hurtigt og nemt at montere
  • Revnefast
  • Kan anvendes både til træ- eller betongulve, men også til loft og vægge.
  • Er kontrolmærket med BDA keur

AIRTEC DOUBLE BOBLE​

Airtec Double Boble er en flerlags isoleringsmåtte af bobleplast og aluminium.

Den er meget nem at montere og især velegnet til mindre isoleringsopgaver, fx. i drivhuse, udeskur, legehuse, til garagedøre osv.

Mange boliger har mindre områder hvor isoleringen ikke er optimal såsom garagedør, loftslem og muren bag radiatoren. Alle de steder, hvor du lige ønsker at isolere en smule (mere) kan du gøre det med Airtec. Måtten er meget nem at håndtere og montere.

Herunder kan du læse mere om de situationer hvor Airtec Double Boble giver rigtig god mening.

Montering af Airtec

​​

Airtec måtten er meget nem at håndtere og montere.

Fordi materialet er meget let, er det ingen sag at flytte og håndtere. Måtten skæres til med hobbykniv eller saks, det kræver ikke særligt værktøj.

Alt efter hvor du ønsker at anvende Airtec, monteres det med klammer, skruer eller tape.

Airtec bruges ofte som underlag. Når det anvendes på vægge eller loft, opnår du den bedste effekt, når der luft på begge sider af måtten. Dette kan ofte gøres ved blot at udnytte underlagets beskaffenhed. Alternativt kan du gøre brug af klemmelister.

Kom husets kuldeborer til livs

Et ganske almindeligt hus har som regel mindre kuldbroer. Det kan fx. være bag radiatoren, hvor man tidligere ofte havde en solid mur eller ikke isolerede hulmuren. Disse mindre kuldebroer kan nem isoleres med Airtec. 

Gennem de sidste årtier, har mange efterisoleret deres loft, men ofte forsømmer man, i samme ombæring, at isolere loftlemmen, det kan også udbedres med Airtec. 

Garagedøren er ligeledes typisk uisoleret, det kan også nemt og hurtigt klares med Airtec. 

Få mere ud af dit drivhus

​Afskærmning med Airtec Double Boble bruges i flere store gartnerier, hvor det har en to-sidet effetkt. For det første kan det bruges til at skærme for noget af sollyset, til glæde for de planter, der ikke tåler for meget direkte sollys. For det andet holder det på varmen, til glæde for både planter og gartnere, der sparer ressourcer til opvarmning.​

Du kan også få mere ud af dit drivhus med Airtec double boble. Airtec er nemt at sætte op i drivhuse, hvor man kan anvende tape, ståltråd eller skruer alt efter drivhus.

Forlæng din campingsæson

​Airtec kan med fordel bruges som underlag i telte og fortelte. Som underlag forhindrer det at kulde og fugt trækker op og øger temperaturen i forteltet og telt. Det føles nærmest som gulvvarme. 

Måtten kan også foldes og lægges dobbelt, hvorved man får en pude, der ikke bare er behagelig, men også varm at sidde på. 


Isolering af legehus, skur mm.

Redskabsskur og værksted​sskur er også hurtigt isoleret med Airtec. Har du et værksted, hvor du arbejder i kortere eller lægere perioder, øger du komforten betragteligt ved at isolere med Airtec. Det betyder også at skuret vil være frostfrit og derfor bedre egnet til opbevaring.

 

Med Airtec er det også muligt at isolere børnenes legehus. Leghuset vil være mere behageligt at opholde sig i og børnene vil forlænge deres ude-sæson.

Få mere varme i poolen

​Har du en pool i haven og kunne du tænke dig at øge vandtemperaturen et par grader eller 5?

Også her er Airtec en god løsning. Banerne kan nemt skæres til og samles med tape, så de passer til enhver pool. Lad solen varme poolen op i løbet af dagen og læg så din Airtec måtte på om aftenen for at holde på varmen. 

På samme måde kan du lægge en måtte under poolen eller dække siderne med Airtec, det vil give en mærkbar højere vandtemperatur.  

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

Sitemap

facebook link     Følg os på Facebook

link til kort   Find os på kortet her