​Wetspray / Brandbeskyttelse

Wetspray / Brandbeskyttelse

I processen med wetspray påføres løst fibermateriale på vægge, lofter, kedler, rør og fittings osv. ved hjælp af specielle sprøjtesystemer. 

Fugtigheden opløser bindemidlerne i fibrene, og isoleringsmaterialet bliver klæbrigt. 

Når det sprøjtes jævnt og glat på, danner fibrene en permanent forbindelse med overfladen og skaber en meget effektiv termisk barriere samt effektiv lyd- og brandbeskyttelse. Valgfrit kan et klæbemiddel tilsættes vandet, hvilket øger bindingsvirkningen. I forebyggende brandsikring anvendes for eksempel cement eller gips som bindemiddel, og i nogle tilfælde påføres klæbende grundlag før brandbeskyttelsespuds. Udover disse anvendelser bruges processen også til specielle effekter, f.eks. til cellulosesne til julemesser, forlystelsesparker og i filmindustrien som special effects.

Kontakt os for mere information om brandbeskyttelsesprodukter.

Sprayhoveder

Mindre sprayhoveder med op til to sprøjtedyser er særligt velegnede til væg- og loftbelægninger. Sprayhoveder med tre eller flere dyser kan også anvendes til vægbelægning. I praksis bruges disse dyser hovedsageligt til åben/loftsblæsning.

Sprøjterør 

Sprøjterør eller terminatorer med fire sprøjtedyser bruges mest til åben påføring af isoleringslag med støvbinder og konsolidering af isoleringsmaterialet samt til sprøjtning af isoleringslag med finere dyssesæt. De tilbyder en høj grad af nøjagtighed ved påføring af isoleringsmaterialet, selv fra en afstand af flere meter. Terminator 4-jet sprayhoveder er udstyret med et håndtag og et kugleled, hvilket gør dem meget komfortable at håndtere.
​ 

Pumper 

I processen med dampspredning tilsættes rent vand eller en vand-klæbemiddelblanding til fibermaterialet. Afhængigt af anvendelsen leveres væsken af stempel- eller membranpumper. Med begge typer pumper kan arbejdstrykket præcist justeres og aflæses via et manometer.

Stempelpumpe 

Stempelpumpen bruges til at pumpe rent vand og er direkte forbundet til vandrøret via en slange. Om nødvendigt kan denne pumpe forsynes fra en lidt højere placeret tank, da vandet skal nå pumpen med et vist tryk.

Membranpumpe 

Membranpumpen kan bruges til at suge vand op fra en beholder. Den kan bruges til at behandle både rent vand og en lavviskositets vand/lim-blanding.

Vægskrabere

Vægskrabere anvendes til at fjerne fremspringende isoleringsmateriale og til at glatte overfladen. Afskrabningen sker ved hjælp af en supergrip-profil. Rullerne har en friktionsbelægning, som relativt let kan fornyes, hvis den er slidt på grund af intensiv brug af vægskraberen.

Vægskraber 

M05 M05-vægskraberen med 4 meter langt kabel drives af en 230VAC-kulbørstemotor via en V-rem. M05-modellen fås i børstebredder på 690 mm (valgfrit udvidelig til 990 mm på begge sider) og 1000 mm.

Batteridrevet vægskraber 

Den ultralette batteridrevne vægskraber er perfekt til arbejde på svært tilgængelige steder, over hovedhøjde eller i lignende ubekvemme stillinger. Uafbrudt arbejde muliggøres af den batteridrevne vinkelboremaskine, som kan køre i kontinuerlig drift takket være det udskiftelige batteri og den medfølgende hurtigoplader.

Inline Befugter

En inline befugter er en slangekobling med en intern sprøjtedyse, der aktiveres via en magnetventil, når materialeføringen tændes. Vand tilsættes nu, og dette skaber en flydende tåge, der binder de fine partikler i materialets strøm, så der skabes mindre støv, når materialet udtræder.

Klæbeteknologi 

Sprayhovedet Inline/Klæbemiddel NW50 bruges til indblæsning og limning af EPS-granulat. På grund af den komplette befugtning af granulatkuglerne, stivner det hule lag permanent, efter at klæbemidlet er hærdet. Dyserøret med specielt formet udløb tillader en høj forarbejdnings-hastighed. Dyserørsindsatsen er let udskiftelig.​

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.

CVR: 39080532