Udlejning af isoleringsmaskine i hele Danmark

Udlejning af isoleringsmaskine

Breinholm Gruppen udlejer isoleringsmaskiner til private og erhverv i hele Danmark. Vi har udlejningsmaskiner i forskellige størrelser og vi har helt sikkert en maskine, som passer til din virksomhed og jeres behov. Blandt vores kunder er tømrere, murere og entreprenører, der ikke isolerer ofte nok til at investere i en isoleringmaskine eller ønsker først at afprøve isolering med indblæsningsmaskine, inden de vælger at investere. Det kan også være firmaer, der er i besiddelse af maskine, som ikke passer til den opgave der skal udføres. Den kan være for lille, for stor, for langsom osv.

Breinholm Gruppen ApS på Fyn, har mange års erfaring med salg og brug af isoleringsmaskiner og isoleringsmaterialer. Når du lejer en isoleringsmaskine hos os, kan vi derfor samtidig tilbyde råd og vejledning til dig og dit projekt. ​Vi sørger for, at du får en maskine af god kvalitet, som svarer til dine behov og kan håndtere det materiale du ønsker at isolere med. Vi leverer bl.a. papirisolering fra climacell®, Stenuld fra Paroc, glasuld fra Knauf mm.

Udlejningsmaskiner fra Cellfloc og Isoblow

Vores udlejningsmaskiner er af mærket Cellfloc og Isoblow. Alle maskiner er af god kvalitet og sikrer dig en stabil isoleringsmaskine, der er nem at betjene.

Cellfloc C410 

Cellfloc C410​ er en mindre isoleringsmaskine med en relativt stor ydelse. C410 kan blæse 1200 kg papirisolering i timen, lidt mindre når du anvender mineraluld. Maskinen har en egenvægt på 160 kg. Den er udstyret med to hjul, så den nemt kan tippes og trilles hen til arbejdsstedet. Denne maskine er ideel til opgaver, der kræver en maskine med stor ydelse, der er nem at håndtere.

​​Intec - Force 2

Denne indblæsningsmaskine er især velegnet til indblæsning af EPS-perler. 

Maskinen er ikke monteret med hjul, men har en egenvægt på under 100 kg og kan derfor nemt flyttes ved hjælp af en sækkevogn.  

Levering eller afhentning

Lige meget hvilken maskine du vælger, så kan du enten hente på vores adresse på Fyn eller få den leveret. Hvis du bestiller maskinen samtidig med isoleringsmaterialet, så er udgiften til fragt ikke stor.

Vi forhandler climacell® papirisolering til konkurrencedygtige priser. Climacell®

producerer papirisolering af høj kvalitet, det er naturligvis CE-mærket, indeklimatestet og brandtestet. Du kan læse mere om climacell® papirisolering, ved at klikke her​. 

Kontakt os og hør mere om at leje en isoleringsmaskine

Du kan kontakte Breinholm Gruppen ApS ved at klikke hereller på tlf. 44 224 225, hvis du ønsker mere information om leje af en isoleringsmaskine, priser på papirisolering eller priser på vores udlejning, fragt mm. 

Eller besøg vores hjemmeside til udlejning www.goerdetselv-isolering.dk.

Vi tilbyder isoleringsmaskine udlejning overalt i Danmark – Sjælland, Fyn, Jylland

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

     Følg os på Facebook

   Find os på kortet her