Udlejning af isoleringsmaskine i hele Danmark

Udlejning af isoleringsmaskine fra Cellfloc

Isolering Danmark udlejer isoleringsmaskiner til private og erhverv i hele Danmark. Vores primære udlejningsmaskine er en C410 fra Celfloc. Denne isoleringsmaskine er især god til isolering med papirisolering, hvor den kan håndtere ca. 800 - 1200 kg i timen. Maskinen har en egenvægt på 160 kg. Den er udstyret med to hjul, så den nemt kan tippes og trilles hen til arbejdsstedet. Denne maskine er ideel til opgaver, der kræver en maskine med stor ydelse, der er nem at håndtere.

Blandt vores kunder er tømrere, murere og entreprenører, der ikke isolerer ofte nok til at investere i en isoleringsmaskine eller ønsker først at afprøve isolering med indblæsningsmaskine, inden de vælger at investere.

Isolering Danmark ApS på Fyn, har mange års erfaring med salg og brug af isoleringsmaskiner og isoleringsmaterialer. Når du lejer en isoleringsmaskine hos os, kan vi derfor samtidig tilbyde råd og vejledning til dig og dit projekt. ​Vi sørger for, at du får en maskine af god kvalitet, som svarer til dine behov og kan håndtere det materiale du ønsker at isolere med.

Maskiner udlejes til isolering med materiale, der er købt hos Isolering Danmark.

Levering eller afhentning

​Du kan enten hente isoleringsmaskinen på vores adresse på Fyn eller få den leveret. Hvis du bestiller maskinen samtidig med isoleringsmaterialet, så er udgiften til fragt ikke stor.

Vi forhandler climacell® papirisolering til konkurrencedygtige priser. Climacell® producerer papirisolering af høj kvalitet, det er naturligvis CE-mærket, indeklimatestet og brandtestet. 

Kontakt os og hør mere om at leje en isoleringsmaskine

Du kan kontakte Isolering Danmark ApS ved at klikke her​, på tlf. +45 44 224 224 eller på mail: www.goerdetselv-isolering.dk.  

Vi tilbyder isoleringsmaskine udlejning overalt i Danmark – Sjælland, Fyn, Jylland

Ring: 44 224 224

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@isoleringdanmark.dk 

Isolering Danmark ApS​

Gammel Højmevej 255, DK-5250 Odense

white-facebook-fill2  white-linkedin-boxfill2  youtube-white-fill

Isolering Danmark ApS

Specialister i salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsteknik til isolatører og trælaster i Danmark.