Udlejning af isoleringsmaskine i hele Danmark

Udlejning af isoleringsmaskine fra Cellfloc

Breinholm Gruppen udlejer isoleringsmaskiner til private og erhverv i hele Danmark. Vores primære udlejningsmaksine er en C410 fra Celfloc. Denne isoleringsmaskine er især god til isolering med papirisolering, hvor den kan håndtere ca. 800 - 1200  kg i timen. Maskinen har en egenvægt på 160 kg. Den er udstyret med to hjul, så den nemt kan tippes og trilles hen til arbejdsstedet. Denne maskine er ideel til opgaver, der kræver en maskine med stor ydelse, der er nem at håndtere.

Blandt vores kunder er tømrere, murere og entreprenører, der ikke isolerer ofte nok til at investere i en isoleringmaskine eller ønsker først at afprøve isolering med indblæsningsmaskine, inden de vælger at investere. 

Breinholm Gruppen ApS på Fyn, har mange års erfaring med salg og brug af isoleringsmaskiner og isoleringsmaterialer. Når du lejer en isoleringsmaskine hos os, kan vi derfor samtidig tilbyde råd og vejledning til dig og dit projekt. ​Vi sørger for, at du får en maskine af god kvalitet, som svarer til dine behov og kan håndtere det materiale du ønsker at isolere med. 

Levering eller afhentning

​Du kan enten hente isoleringsmaskinen på vores adresse på Fyn eller få den leveret. Hvis du bestiller maskinen samtidig med isoleringsmaterialet, så er udgiften til fragt ikke stor.

Vi forhandler climacell® papirisolering til konkurrencedygtige priser. Climacell®

producerer papirisolering af høj kvalitet, det er naturligvis CE-mærket, indeklimatestet og brandtestet. Du kan læse mere om climacell® papirisolering, ved at klikke her​. 

Kontakt os og hør mere om at leje en isoleringsmaskine

Du kan kontakte Breinholm Gruppen ApS ved at klikke hereller på tlf. 44 224 225, hvis du ønsker mere information om leje af en isoleringsmaskine, priser på papirisolering eller priser på vores udlejning, fragt mm. 

Eller besøg vores hjemmeside til udlejning www.goerdetselv-isolering.dk.

Vi tilbyder isoleringsmaskine udlejning overalt i Danmark – Sjælland, Fyn, Jylland

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: (+45) 44 224 224

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringdanmark.dk

facebook link     Følg os på Facebook

link til kort   Find os på kortet her